Una dintre cele mai mari federații studențești din țară, UNSR, a avut o ședință de lucru la TUIASI

La finalul săptămânii trecute, noua conducere a Uniunii Naționale a Studenților din România s-a întrunit la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași, având loc o ședință a conducerii.

În cadrul întâlnirii au fost dezbătute subiecte precum strategiile federației pentru următorul an universitar sau noile modalități de promovare ale ligilor membre UNSR. Doi studenți ai TUIASI se află în conducerea uneia dintre cele mai mari federații studențești din țară: Adriana-Mariana Asoltanei, prim-vicepreședinte UNSR, și Stelian-Ioan Tudoriu, vicepreședinte pe zona de Nord-Est.

„Mă bucur să văd că Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași se implică și sprijină activ reprezentarea studențească! La ședință aceștia au tratat subiecte precum strategiile federației pentru următorul an universitar și au pus bazele evenimentului Studențiada 2020, eveniment național ce anul precedent a avut ca temă comemorarea a 30 de ani de la Revoluție. Din universitatea noastră avem 8 asociații studențești membre ale UNSR, care se implică activ în cadrul evenimentelor federației și țin stindardul reprezentării studențești la un nivel cât mai ridicat”

a declarat Ionuț Ursache, Facultatea de Construcții și Instalații, reprezentantul în Consiliul de Administrație al studenților TUIASI

După cum se poate observa și din imaginile de mai jos, studenții au păstrat integral toate normele de protecție sanitară aflate în vigoare în România: au purtat măști și au păstrat o distanță fizică suficientă în timpul discuțiilor din spațiul închis.

Menu