Liga Studenților Electroniști din Iași (LSETC)

Președinte: Andrei Mărginean
Email: liga_etc@yahoo.com
Telefon: 0746.098.981
Adresa: Str. Tudor Vladimirescu, Cămin T11 (intrare laterală), Camera 6

Website
Instagram
LinkedIn

Liga Studenților Electroniști din Iași este o organizație non-guvernamentală, fondată în anul 1991, ce are scopul de a apăra și promova interesele și nevoile studenților Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din Iași. Asociația se bucură de un număr mare de voluntari, ce se implică în proiecte ce vin în ajutorul dezvoltării lor pe plan personal, cât și profesional.

Procedura de recrutare

În prima săptămână a fiecărui an universitar au loc înrolările în organizație. Anual un număr de aproximativ 150 de studenți de anul întâi trec printr-un interviu organizat de membrii consiliului director al asociației. De asemenea, voluntarii noștri sunt prezenți în cadrul recrutărilor pentru a se împrieteni cu noii veniți și a le oferi atât feedback-uri, cât și indicații.

Proiectele organizației

Zilele Studentului Electronist

Acest eveniment este susţinut anual şi are ca scop realizarea unei strânse legături între firmele de profil din ţară şi facultatea noastră, precum și a facilita relația dintre studenți și reprezentanții companiilor, în vederea oportunităţilor de angajare pentru viitorii absolvenţi.

ETeCe Crăciun

Spectacol caritabil de Crăciun care are ca scop strângerea de bani pentru o cauză socială.

ETC Fest

Proiect dedicat noilor recruți din cadrul asociației pentru a se integra mult mai ușor și a se putea familiariza cu viața de student.

Menu