Asociația Studenților și Absolvenților Facultății de Știința și ingineria Materialelor (ASAFSIM)

Președinte: Cristian Bunduc
Email: bunduccristian@yahoo.com
Telefon: 0741.441.173

Adresa: Str Prof. Dr. Dimitrie Mangeron nr. 67

Vicepreședinte: Roxana Nechifor
Email: roxana.nechifor13@gmail.com
Telefon: 0746.317.077

Instagram

ASAFSIM se adresează, în principal, studenților și absolvenților Facultății de Știința și Ingineria Materialelor din cadrul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași. Asociația are ca scop promovarea acțiunilor cultural-civice și sociale, susținerea și promovarea intereselor socio-profesionale ale studenților și absolvenților facultății, precum și sprijinirea activităților de modernizare a învățământului tehnic, consolidarea relațiilor cu mediile universitare și de cercetare științifică din țară și din străinătate.

Procedura de recrutare

Condițiile recrutării în liga noastră sunt:

  • Să vrei sa te implici;
  • Să fii o persoană buna, comunicativă și serioasă.

Proiectele organizației

Board Games ASAFSIM

În perioada studenției, oamenii au nevoie atât de activitate fizică, fotbal, tenis de picior sau de masă, alergat ș.a.m.d., cât și de „sporturi ale minții”, șah, table dar și jocuri pe tablă. Acest eveniment a fost ocazia ideală pentru pasionații de jocuri pentru a-și descreți frunțile înainte de a intra în sesiune.

Cupa S.I.M. la tir cu pușca

Acest eveniment anual este ocazia perfectă pentru toți studenții facultății, indiferent de domeniul sau anul lor de studiu, să interacționeze într-un mod „after school” atât cu colegii lor din ani diferiți, cât și cu personalul didactic al facultății.

Eveniment caritabil

Scopul evenimentului este ajutarea unor copii nevoiași ai Institutul de Psihiatrie „Socola” precum și a unor bătrâni dintr-un azil cu pachete de alimente.

În cadrul ligii am propus acest eveniment pentru aduce un mic zâmbet pe buze copiilor și bătrânilor cu ocazia sărbătorilor de Crăciun. Am organizat o strângere de fonduri în cadrul facultății, dar am pus la dispoziție și urne destinate donațiilor de jucării, rechizite și dulciuri. Spre surprinderea noastră s-au implicat mai mulți studenți, dar și cadre didactice cu care am reușit sa ducem la bun sfârșit ce ne propusesem.

Menu